Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak nás Kalousek a Drábek okradli...ve stínu církevních restitucí

11. 1. 2012

V letošním roce, v případě, že by nebyl změněn příslušný zákon a vyhláška, bychom mohli také uplatnit nárok na proplacení za předchozí kalendářní rok (dle skutečně vynaložených nákladů) náklady na energie a nájem, což platíme z důvodu umístění naší provozovny v budově úřadu práce zpět do státní pokladny. V našem případě jde pouze o 18 000,-Kč....

Bohužel naši zákonodárci neví, kde všude brát do prázdné a děravé státní pokladny. Proto bude ještě v této problematice v nejbližších měsících velmi neveselo a nemálo organizací zaměstnávající handikepované bude nuceno přehodnoti své záměry.

Proto navrhuji - snižte si páni poslanci příspěvky na vaše poslanecké kanceláře, vraťte mzdy za vaša další pracovní úvazky ve státních službách. (Např. kdy hejtman je zároveň poslancem, starosta senátorem apod.).

PROTO TVRDÍM - PÁNI MINISTŘI - JSTE HULVÁTI A NENAŽRANCI. Sebrali jste nám , aby bylo možné platit církvím?

P.S. Je z dlouhodobého hlediska odpovědné nyní !!! při rostoucím veřejném dluhu "vracet, co bylo ukradeno"? Apropó - bylo opravdu ukradeno?

Jiří Korbel, předseda sdružení Natura 99 (zřizopvatel EC Sokolov)

   

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ad) Ach jo....

(Jiří Korbel, 6. 6. 2012 8:34)

... moc toho o mně nevíte milý Perune. Pokud se chcete takto zviditelňovat, s chutí do toho. Jinak prosím více konkrétních věcí, co, jak a proč jsem vytuneloval. I slavný doktor Rath vyměnil ODS za socany, ale na takový veletoč musí mít člověk žaludek. S rádoby ekologem máte pravdu, ale kdo nic nedělá, nic nezkazí. A auto? Jezdím i na kole a pěšky, snad to trochu zmírní ekologickou újmu na přírodě. Váš Jiří Korbel.

Ach jo...

(perun@seznam.cz, 6. 6. 2012 6:10)

To si zase stěžuje ten pravý.....Tunelář veřejných financí, převlékač stran a rádoby ekolog s neekologickým autem....